Welkom bij de Kluisklepels

BOEKEL – Carnaval staat weer voor de deur. Op veel plaatsen staan allerlei activiteiten gepland waarbij plezier en ontspanning centraal staan. Dat is in het Kluisklepelrijk niet anders. En ook daar is iedereen van harte welkom.

Het Kluisklepelrijk, in het dagelijks leven Huize Padua, is weliswaar klein maar carnaval wordt elk jaar groots gevierd. Met vaste ingrediënten zoals een optocht en het Kluisklepelbal. Dit jaar onder leiding van prins Roel den Uurste, wagenbouwer uit het Bergkneuterrijk (Handel), wonend in het Knollekesrijk en studerend om een echte ‘pleeg’ te worden. Zijn motto: ‘Nou efkes gin boeken, samba of voetbal, maar vieren we met z’n alle Carnaval!’
Carnaval is ook voor de cliënten een tijd van ontspanning, lekker meedoen of kijken naar het feestgedruis. Alles is goed zoals het Kluisklepellied zegt: ‘Laat maar lekker gaan zoals het gaat, Leef zoals de wind je jasje waait, Doodgewoon met leven doorgaan, Laat maar waaien laat maar gaan’.
Brouwershof is het centrum van alle plezier. We ontvangen delegaties van de Knollekes (Boekel) en de Smouskes (Zeeland), de dansgarde van de Vuurvreters (Gemert) en de slagwerkgroep uit Handel.
Wilt u eens ook eens meemaken hoe het is om carnaval te vieren met de kluisklepels? U bent van harte welkom bij een van onze alcoholvrije activiteiten.

Programma

Donderdag 19.00 uur Openingsbal
Zaterdag 14.00 uur Kluisklepelbal
Zondag 10.00 uur Viering in het stiltecentrum
Dinsdag 14.00 uur Afsluitingsbal tot 18.00 uur

Foto's:


0