BKG doet oproep aan beoogd provinciebestuur

GEMERT-BAKEL – Bedrijven Kontakt Gemert (BKG) roept CDA, VVD en FvD op om verbreding van N279 mee te nemen in de onderhandelingen over een nieuw provinciebestuur. Voorzitter van de lokale werkgeversorganisatie Martin Jacobs heeft een brief met die strekking naar de onderhandelaars verstuurd.

“Het is u bekend dat vanuit Gemert-Bakel er veel druk is en wordt gezet namens het BKG en de gemeente Gemert-Bakel om de N279 direct bij renovatie 2x2baans te maken. Tijdens de besprekingen hierover in de staten eind 2018 heeft uw partij zich óf direct óf in bedekte termen zich daarover positief uitgesproken”, schrijft Jacobs in de brief. “Vanuit de regio zijn inmiddels meerdere gemeenten die achter ons standpunt zijn gaan staan de weg toch als 2×2 baans uit te voeren. Namens het BKG doe ik een dringend beroep op u in de coalitieonderhandelingen dit thema opnieuw mee te nemen en te komen tot een herziening van het beleidsstandpunt t.o.v. het vorige college van GS en het eerder genomen besluit te wijzigen. Ik ben zo vrij u het advies te geven het nieuwe rekenmodel voor de vaststelling van het aantal mvt/etmaal toe te laten passen op de N279.”

Foto's:


0