Blaasontsteking bij Cruyden Academie

GEMERT – In de tuinen van VELT-Gemert ‘Heerlijck Hopveld’ worden in 2020 tien praktijklessen over helende kruiden verzorgd. Op de ‘Cruyden Academie’ leren deelnemers op natuurlijke wijze over blaasontsteking, tand- en mondklachten, stress, babyverzorging, oorontsteking, ontspanningsmassage, verminderde weerstand, jeukende huid, premenstruele klachten en spijsverteringsproblemen.
De eerste les, op donderdag 2 april van 19:30 tot 21:30 uur, behandelt het onderwerp Blaasontsteking. Blaasontsteking is een pijnlijke kwaal en komt meestal vaker terug. Met een beetje pech betekent dat regelmatig antibiotica. Deze avond leren deelnemers hoe ze blaasontsteking zelf snel kunnen verhelpen op een natuurlijke manier en hoe ze blaasontsteking kunnen helpen voorkomen. Iedereen maakt een geneeskrachtige thee en er wordt natuurlijk ook besproken waar op gelet moet worden en wanneer een gang naar de huisarts absoluut gemaakt moet worden. De docent is Willemijn Verkampen.

Foto's:


0