BMR bode helpt elkaar

Als ik puur naar mezelf kijk zijn al mijn kwaliteiten nu onbenut maar één kan ik in deze tijd inzetten en dat is mijn schrijftalent. Velen lopen nu tegen problemen aan! Geen of juist meer werk door deze bizarre situatie. Waar loop jij , met je bedrijf in  tegenaan en hoe ga je hiermee om? Is je personeel nu ziek thuis of zoek je misschien een bezorger die je producten / eten kunnen rondbrengen? Al dan niet betaald of tegen een vergoeding in natura.

Het plan is om een kort telefonisch interview te doen en deze dingen te bespreken, waardoor je ze breed onder de aandacht kunt brengen. We plaatsen die dan, met je toestemming, in de BMR bode en het enige wat er tegenover staat is een kleine bijdrage in de vorm van een advertentie van max. 57.00 ex btw.

Stuur mij een bericht en we gaan er, zover mogelijk, iets leuks van maken.

Ook dat is zorgen voor elkaar!

Met vriendelijke groet,
Francis van Gils
06 20 30 95 95

Foto's:


S