Dorpsondersteuners Gemert  telefonisch en digitaal bereikbaar

GEMERT – Dorpondersteuners in Gemert blijven telefonisch en digitaal bereikbaar. Huisbezoek is in verband met de anti-coronamaatregelen even niet mogelijk.
 
“Zoals u inmiddels van ons gewend bent, kunt u met uw vragen en problemen terecht bij de dorpsondersteuners van Gemert”, stellen de dorpsondersteuners.  “In verband met het uitbreken van de corona crisis zal het voor u klaar staan er de komende tijd anders uitzien dan u gewend was van ons.Voor uw en onze veiligheid is het helaas niet mogelijk om de komende tijd persoonlijk contact te hebben in de vorm van een huisbezoek. Wij moeten ons namelijk ook aan de voorschriften van het RIVM houden.”
Het contact kan dus de komende tijd alleen telefonisch of digitaal plaatsvinden. “Heeft u vragen, hulp nodig, of gewoon zin in een praatje omdat u zich alleen voelt, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan samen met u bekijken waarmee we u kunnen helpen.
Net als u hopen wij dat we deze bizarre periode snel achter ons kunnen laten en we weer kunnen terugkeren naar hoe het was.De dorpsondersteuners van Gemert:Elise van der Toorn (Gemert-Centrum) 06-40901632, Marianne Nijst (Gemert-Centrum) 06-24839006, Harrie Helling (Gemert-Noord) 06-18310729, Theo Saalmink (Gemert-Noord) 06-10878587
en Theo van der Horst (Gemert-Oost) 06-81575431. U kunt ook gebruik maken van Help elkaar Gemert: een mooi initiatief van LEV en een aantal vrijwilligers.Hier kunt u ook naartoe met uw hulpvraag. Ook is het mogelijk om u hier als vrijwilliger te melden om een ander de helpende hand te bieden. Help elkaar Gemert is te bereiken via 0492-362026 of via 06-24799815.”

Foto's:


D