Geslaagd danstoernooi Gemert

DE MORTEL – Zondag 8 maart loopt de hal van de Eendracht in Gemert al vroeg vol met vrijwilligers die klaar staan voor een lange dag vol dans. Zonder deze vrijwilligers had DV Ready-2-Dance uit De Mortel haar danstoernooi niet al 31 keer kunnen organiseren en ook dit keer was het een groot succes.

Ondanks de situatie rondom het corona-virus liep de Eendracht toch ook vol met deelnemers en toeschouwers vanuit het hele land; allemaal liefhebbers van garde- en showdans.
De meiden van B-Ready openenden het toernooi met een mooi gardedansje. Deze dames van 4 tot en met 8 jaar dansten de sterren van de hemel en dat was een goed begin van de dag. Een dag met mooie resultaten voor de Mortelse dansvereniging. Nina Koteska mocht de spits afbijten voor DV Ready-2-Dance en zij verdiende 198 punten. WeLove2Dance danste een mooie 202 punten bij elkaar tijdens het eerste toernooi dit seizoen. Miraculous, het dansje dat alleen voor dit toernooi is gemaakt, kreeg 165 punten. De dames en heer stonden vol trots voor het eerst op een toernooi. Als laatste was de hoofdklasse-groep Vibe aan de beurt. Deze kreeg 266 punten van de jury, eveneens een mooi resultaat en een derde plaats.
Al met al was het een mooie dag voor DV Ready-2-Dance. De vereniging staat nu al te springen om het toernooi volgend jaar op 14 maart 2021 te organiseren.

Foto's:


0