#LightTheSky plaatst schijnwerpers op onze helden in Gemert

GEMERT-  In heel Nederland waren zondag van 20.00 uur tot 20.30 uur aan de hemel bundels licht te zien. Zo ook in Gemert. Veel bedrijven in licht en geluid hebben zich inmiddels aangesloten bij het initiatief van lichtbedrijf Delighted. #LightTheSky heet de actie.
De bedrijven die meedoen willen graag een gebaar maken voor de helden van de samenleving zoals mensen uit de zorg, hulpverlening , media en andere vitale beroepen die ons land dienen.
In Gemert bij De Eendracht Cultuurhuis hadden technici samen met LV Sounds de hemel verlicht. Bij Uitgaanscentrum Time Out  / NXT events was een lichtshow met drie  professionele lasersDe laatste lasers waren afkomstig van LaserGear uit Uden die hiervoor zijn materialen beschikbaar stelde.
Foto’s Time Out: Danny van Schijndel.

Foto’s De Eendracht Cultuurhuis: familie Van Zeeland

Foto's:


iiiiiiiL