Moeite met betalen huur? Meld het bij Goed Wonen Gemert

GEMERT-BAKEL Door de maatregelen die genomen worden rond het coronavirus is het mogelijk dat huurders van Goed Wonen Gemert minder inkomsten hebben. De woningcorporatie roept op om dit te melden.

“Werkt u bijvoorbeeld op basis van een flex-contract, bent u zelfstandige of bent u werkzaam in de horeca? We begrijpen dat dit gevolgen heeft voor u.Als u voorziet dat u uw huur (binnenkort) niet kunt betalen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij denken graag met u mee en willen huurachterstanden voorkomen. Ons kantoor is gesloten, maar per mail en telefonisch zijn wij goed bereikbaar. Neem contact met ons op via info@goedwonengemert.nl of 0492 – 34 88 88.”

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.