05-04-2020: totaal opnames ziekenhuis blijft gelijk in Gemert-Bakel en Boekel

GEMERT-BAKEL/BOEKEL – Het aantal geregistreerde inwoners dat met het coronavirus is opgenomen (geweest) in het ziekenhuis is in Gemert-Bakel en Boekel gelijk gebleven ten opzichte van gisteren (zaterdag). Dat blijkt uit de dagelijkse update van het RIVM.

Het totaal aantal gemelde patiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis: 6.875 (+253). Het totaal aantal gemelde overleden patiënten: 1.766 (+115). Het totaal aantal positief geteste patiënten: 17.851 (+1.224)

Duiding

Vandaag zijn er 253 patiënten als in het ziekenhuis opgenomen gemeld. Er zijn sinds gisteren 115 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen dag in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Onder de personen die zijn overleden zijn 3 patiënten in de leeftijdsgroep 25 tot 50 jaar. Bij al deze personen was er sprake van onderliggend lijden.

Foto's:


0