24-04-2020: 71 opnames ziekenhuis Gemert-Bakel, 34 Boekel

GEMERT-BAKEL/BOEKEL – 71 inwoners van Gemert-Bakel en 34 van Boekel zijn met een coranabesmetting opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Dat blijkt uit de dagelijkse update van het RIVM.

Gisteren was dat 71 en 33. Uit Gemert-Bakel zijn er dus geen nieuwe opnames geregistreerd, uit Boekel eentje.

Vandaag zijn er 123 patiënten gemeld die in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn. Er zijn 112 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Tot nu toe zijn er 36.535 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu .
De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Het aantal nieuwe meldingen per dag van in het ziekenhuis opgenomen patiënten vertoont nog steeds een dalende lijn. Hetzelfde geldt voor het aantal gemelde overleden patiënten.

 

Foto's:


C