Afgelastingen en verplaatsingen

GEMERT-BAKEL – Het coronavirus grijpt ook in de Gemert-Bakelse gemeenschap hard om zich heen. Veel mensen zijn persoonlijk geraakt door de gevolgen van het virus. Om verdere verspreiding tegen te gaan passen organisaties zonder uitzondering hun programma aan.

Beachtennis De Mortel

De organisatie heeft het besluit moeten nemen om het beachtennis-toernooi in De Mortel niet door te laten gaan. “Omdat we op dit moment in een onzekere tijd leven en alle evenementen als gevolg van het coronavirus afgelast worden”, laat ze weten. “Dit vinden wij erg spijtig, maar gezondheid gaat natuurlijk voor alles.” Dit jaar was het beachtennis toernooi ‘Trots op de boer!’ toernooi genaamd, en de organisatie wil alle agrarische en aanverwante bedrijven die hun steun hebben toegezegd toch bedanken: “Wij zullen ons ervoor inzetten om in 2021 alsnog een ‘Trots op de Boer!’ beachtennistoernooi te organiseren. Met uw steun gaat dat zeker lukken!”

Kleine Jeugdnatuurgroep De Specht

Woensdag 15 april zou de Kleine Jeugdnatuurgroep van de Specht (foto) weer bij elkaar komen. Dit kan vanwege de corona-maatregelen niet door gaan. De leiding laat weten dat het voor de volgende bijeenkomst op woensdag 10 juni een leuk programma in elkaar gaat zetten: “Dus hopelijk tot dan, mits de maatregelen tegen die tijd versoepeld zijn! Sterkte allemaal, probeer de moed er in te houden en geniet van het zonnetje en al het moois wat de lente te bieden heeft!”

Groei&Bloei

Het bestuur van Groei&Bloei afdeling Gemert e/o ziet zich genoodzaakt alle activiteiten tot september 2020 in verband met het coronavirus te annuleren.

Afgelastingen KBO

Gezien de huidige corona crises heeft de KBO reiscommissie SVG besloten de reis naar Italië van juni definitief te verplaatsen naar volgend jaar, 12 tot en met 19 juni 2021. Alle reizigers zijn reeds op de hoogte gesteld. Ook de reis naar Urk van 21 april is definitief verplaatst naar volgend jaar 20 april 2021. Wat betreft de reis naar Vaals kan de reiscommissie nog geen uitsluitsel geven aangezien dit pas in oktober 2020 plaatsvindt. “We weten niet hoe het verloop van dit virusprobleem is”, zeggen de leden van de reiscommissie. “We zijn nu eenmaal een doelgroep die kwetsbaar is. We mogen geen risico lopen. Samen hebben we voor een geweldige (dag) reis gekozen en die gaan we maken met z’n allen.”

Kleine Jeugdnatuurgroep