Angie Flare in livestream Kult-Uur

GEMERT – Onder het motto ‘cultuur brengen in coronatijden’ staat Angie Flare zaterdag 18 april op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert verzorgd door Piet Snijders, Pieter Beekmans, Tivian Engel en Dagmar Pluijm. Op 1,5 meter afstand worden gasten het hemd van het lijf gevraagd, met tussendoor livemuziek en meer.

Angie Flare is een countrymuzikant van Gemertse bodem. Recentelijk heeft zij haar debuut-EP ‘Footprints in the sand’ uitgebracht. Daarop staat het nummer ‘Home’, dat is opgenomen in Nashville. Haar muziek wordt geïnspireerd door Nashville en countrysterren zoals Carrie Underwood.

De EP is ontstaan uit Angie’s zoektocht naar zichzelf, maar ook naar haar geluid. De singer-songwriter wil ons eraan herinneren: ‘‘great things come in small packages.’’ Zaterdag komt ze haar catchy countrypop spelen. De afleveringen van Kult-Uur duren een uur en wisselen livemuziek af met gesprek en interview. Wekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm.De livestream met Angie Flare is zaterdag 18 april om 20.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: Www.facebook.com/bunkergemert/

Foto's:


0