DinsdagavondSkate Boekel

BOEKEL – Er is goed nieuws voor Schaats- en Skategroep Boekel; de skeelers zijn bij veel mensen van zolder en uit de schuur gekomen. Het mooie weer nodigt uit voor een skeelerrondje.

Skaten is voor veel mensen een nieuwe sport, maar denk er aan, ook hier geldt veiligheid voor alles, zegt Schaats- en Skategroep Boekel: “Houd afstand en denk aan beschermmiddelen voor handen, knieën, ellenbogen en, heel belangrijk, ook een helm.”
Over een paar weken, afhankelijk van de corona-maatregelen, wil de groep weer starten met het wekelijkse dinsdagavondrondje dat gereden wordt vanaf het St. Agathaplein. Mensen die zin hebben om aan te sluiten krijgen nu de kans. De afstand wordt wekelijks opgebouwd en er wordt rekening gehouden met beginners. Meer informatie kan verkregen worden via www.skeelergroep.nl of 06-20430257.

Foto's:


S