Opsporing verzocht: vier verdachten brandstichting Scouting Gemert

GEMERT – Vier tieners worden verdacht van betrokkenheid bij een brandstichting op het terrein van Scouting Gemert vanochtend. Getuigen zagen hen kort rond 05.10 uur weglopen van de locatie aan de Hoef.

Daar bleek een berg hout in brand te zijn gestoken. Die kon na de melding door de brandweer geblust worden.

Opsporing verzocht

Het signalement: alle vier donker gekleed , twee hadden een rugzak bij zich en droegen een pet. Een van hen had rood/oranje strepen op hun jas. Een getuige, die beelden van de verdachten naar de politie heeft gestuurd, schat in dat ze tussen de 13 en 17 jaar oud zijn.  De tieners vluchtten weg via de Heilige Geestlaan in de richting van de Rabobank. Herken je deze verdachten of heb je meer relevante informatie die kan helpen bij het opsporen van de daders? Neem dan contact op met de politie via 0800-8844.

Er zijn in de afgelopen periode meer branden gesticht in de gemeente Gemert-Bakel. Zo werd in Handel een blokhut van een hondenvereniging in brand gestoken. (Info en foto: 112nieuwsonline.nl).

 

Foto's:


O