Tractorpulling Bakel slaat 2020 over

BAKEL – Tractorpulling Bakel slaat 2020 over.  Het bestuur van de organiserende stichting heeft besloten om niet verder te gaan met de voorbereidingen voor de wedstrijden. Het evenement stond dit jaar gepland voor zaterdag 29 en zondag 30 augustus.

“Dit is een weloverwogen keuze”, stelt het bestuur. “Momenteel is er te veel onzekerheid, of er in augustus weer zondergezondheidsrisico’s grotere bijeenkomsten en evenementen gehouden kunnen/mogen worden. Het laatste wat wij willen is onze vrijwilligers, deelnemers en bezoekers in gevaar brengen. Gezondheidsrisico’s voorkomenis onze topprioriteit. Om een mooi evenement neer te zetten, zou er nu volop vergaderd moeten worden en zouden we moeten beginnen met het benaderen van sponsoren. Daar waar het dringende devies is thuis te blijven, kom je als bestuur derhalve nu niet bij elkaar om een evenement te organiseren. Tevens vinden wij het in deze onzekere en verwarrende tijden, waar alle aandacht dient uit te gaan naar de vele zieken en overledenen door het coronavirus en zij die deze crisis het hoofd bieden, het moreel niet verantwoord om bij bedrijven aan te kloppen voor een sponsorbijdrage. Ondernemers hebben momenteel wel andere zaken aan hun hoofd.Graag tot ziens op Tractorpulling Bakel 2021.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina en website van Tractorpulling Bakel.