Verjaardag op afstand voor mevrouw Matagora (foto)

GEMERT – Johanna Matagora vd Putten vierde dinsdag haar 90e verjaardag. Zij is de laatst nog levende persoon van de eerste generatie Indische Nederlanders in Gemert. Dit feest zou groots gevierd worden met alle kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Helaas moet ze deze dag vanwege het coronavirus alleen doorbrengen in Zorgboogcentrum Ruijschenbergh.  “Ondanks de beperkingen was het toch bijzonder mooi wat de kinderen en kleinkinderen georganiseerd hadden”, vertelt goede bekende Bernard Janssen. ” Ik bracht mijn bluetooth speaker mee en hebben met z’n allen met ‘lang zal ze leven’ meegezongen! Daarop heb ik ook ‘teran bulan’ gedraaid, de jarige zong het uit volle borst mee, geweldig voor iedereen om dat te zien! Heel geslaagd. Namens dochter Inge en de andere familieleden wil ik alle mensen bedanken voor de felicitaties online en per post.

 

Foto's:


22III22