04-05-2020: opnames ziekenhuis 75 Gemert-Bakel, 34 Boekel

GEMERT-BAKEL/BOEKEL – Het aantal inwoners dat geregistreerd in het ziekenhuis is opgenomen (geweest) met een coronabesmetting was maandagochtend 75 uit Gemert-Bakel en 34 uit Boekel. Dat blijkt uit een dagelijkse update van het RIVM.

Maandag zijn in Nederland er 42 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 26 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld. Tot nu toe zijn er 40.770 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Foto's:


0