Afsluiting N272 Gemert en Handel wegens onderhoud

GEMERT-BAKEL – In opdracht van Provincie Noord-Brabant voert Vermeulen Groep onderhoud uit aan het asfalt van diverse provinciale wegen. Een van deze wegen is de N272 Gemert – Handel. Reparatie is noodzakelijk zodat de weg veilig en bereikbaar blijft.

De werkzaamheden vinden, mits de weersomstandigheden dit toe laten, plaats van vrijdagavond 01-05-2020 tijd 19.00 uur tot maandagochtend 04-05-2020 tijd 06.00 uur.

Omleidingsroute

De rotonde Oudestraat – Zuid-Om in Gemert en de rotonde Scheiweg – Oost-Om in Handel aan de N272 Gemert – Handel worden dit weekend volledig afgesloten voor verkeer, hiervoor is een omleidingsroute ingesteld via West-Om en Heuvel vanuit de rotonde in Gemert en via Noord-Om en Lodderdijk vanuit de rotonde in Handel. 

Foto's:


O