Concordia De Rips verruilt serenades voor felicitatieconcert

DE RIPS – Muziekvereniging Concordia uit De Rips heeft ervoor gekozen om serenades te vervangen door een jaarlijks Felicitatieconcert. Tot dit jaar bracht de muziekvereniging een muzikaal bezoek aan personen die een lintje kregen, een (vrijwilligers)jubileum of een gouden bruiloft vierden. Voortaan bedankt en feliciteert Concordia de jubilarissen en bruidsparen van het ‘afgelopen jaar’ in een speciaal felicitatieconcert en zet hen op deze manier in het zonnetje voor het dorp. 

 Tijdens het concert bedankt de muziekvereniging de jubilarissen met uiteenlopende muziek. voor hun tomeloze inzet. Ook bruidsparen zet de vereniging in het zonnetje in het bijzijn van een grote groep dorpsgenoten. Hierdoor wordt het verhaal van bijvoorbeeld de jubilaris breder gedeeld en het dorpsgevoel versterkt. 

“Onze ervaring leert dat de speeches die we geven tijdens de serenades vaak tot trots, waardering en zo nu en dan ook gelach leiden. Het lijkt ons daarom mooi om dit met meer mensen te delen”, vertelt bestuurslid José van der Heijden. “Want, wie is er nu niet trots op zijn of haar jubileum? Of op het jubileum van een vriend, familielid, dorpsgenoot of collega?”

Na het concert is er ook gelegenheid om de festiviteiten na te bespreken onder het genot van een drankje.
“Na lang wikken en wegen hebben we voor deze vernieuwing gekozen. Wij hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren en ons publiek en dorpsgenoten van een gezellige avond te voorzien.”

De eerste editie van het nieuwe Felicitatieconcert vindt plaats in april 2021. De muziekverenging doet haar best om alle jubilarissen uit te nodigen voor het concert. Mocht u een jubilaris zijn of kennen in De Rips, benader Concordia dan gerust.