GLTV heet nieuwe leden welkom

GEMERT – Afgelopen zondag onder een stralende voorjaarszon vond bij GLTV een informatiebijeenkomst voor nieuwe leden plaats. Naar aanleiding van de renovatie van de tennisbanen had GLTV een leuk kennismakingsaanbod gemaakt, zodat op een leuke en laagdrempelige manier kennis gemaakt kan worden met tennis.

Bijna 40 nieuwe leden hebben van dit aanbod gebruik gemaakt, waarvan 28 leden tennislessen gaan volgen. Een heel mooi resultaat. Bij de nieuwe leden zijn veel beginnende tennissers, maar ook leden die al eerder hebben getennist.

Vanwege de corona maatregelen vond de kennismakingsbijeenkomst buiten bij baan 1 plaats. Op de foto is te zien dat de nieuwe leden volgens de corona regels poseren. De nieuwe leden werden van harte welkom geheten door de voorzitter van GLTV Maaike van de Laar. Zij memoreerde dat GLTV na de renovatie beschikt over een prachtige accommodatie met maar liefst 10 tennisbanen, alle voorzien van led-verlichting. Door wat terugloop in het ledenbestand de laatste jaren, is aanwas van nieuwe leden welkom.
Vervolgens werden de nieuwe leden op de hoogte gesteld van een aantal wetenswaardigheden, zoals hoe vanuit waar dan ook via een app op de telefoon een baan gereserveerd kan worden. Maar ook dat er regelmatig leuke gezelligheidswedstrijden plaatsvinden, evenals een officiële voor- en najaarscompetitie, georganiseerd door de Nederlandse tennisbond.
De trainingscoördinator Ad van Veldhoven gaf uitleg hoe de zomertrainingen georganiseerd zijn. In groepen van maximaal 8 personen wordt onder leiding van een professionele trainer gewerkt aan het verbeteren van de tennisvaardigheden.
Daarna stelde de trainer Tom Linssen zich voor en beloofde hij de nieuwe leden dat hij er alles aan zal doen om de nieuwe leden op een leuke manier beter te leren tennissen. Tot slot volgde nog uitleg door Martin van den Elsen over de tennisaccommodatie. De trainingslessen zijn deze week al van start gegaan.

De nieuwe leden van GLTV tonen hun enthousiasme.

Foto's:


0