Groot onderhoud Sportpark De Smagt

DE MORTEL – Waar op de meeste sportvelden een gedwongen stilte heerst vanwege het corona-virus is er bij MVC volop beweging. De velden krijgen een fikse opknapbeurt.

Beide speelvelden maar zeker het hoofdveld lagen er belabberd bij. Ze moesten bij het minste of geringste regenbuitje afgekeurd worden. Voetballen was dan ook regelmatig onmogelijk en MVC bleef door de vele afgelastingen ver achter in het afwerken van het competitie-programma. Men was er inmiddels samen met de gemeente wel uit dat hier snel iets aan moest gaan gebeuren. Gelukkig verliepen de contacten met de gemeente soepel en wilde men de werkzaamheden die gepland stonden voor het volgende jaar naar voren halen om zodoende het nieuwe seizoen te kunnen starten op een geheel vernieuwde grasmat met drainage op het hoofdveld. Ook het trainingsveld heeft een grote opknapbeurt ondergaan. Met een nieuw hekwerk om het sportpark en nieuwe ballenvangers achter de doelen kan MVC weer jaren vooruit. De Mortelnaren hopen hiermee dat het afgelasten van wedstrijden verleden tijd is.

Foto's:


0