Kult-Uur met Ankie Keultjes

GEMERT – Ankie Keultjes staat op zaterdag 16 mei op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden gasten, onder het genot van koffie, het hemd van het lijf gevraagd. Met tussendoor livemuziek en meer.

Ankie Keultjes maakt deel uit van meerdere muzikale projecten, waaronder W.A.T., The Watchman en The Very Girls. Met The Very Girls vertolkt ze muziekstijlen zoals folk, americana en roots. Verder is ze actief als programmeur bij Tuney van De Bunker en Muziekgebouw Frits Philips. Zaterdag komt ze samen met Dylan van Meurs spelen en vertellen over de internationale folk-scene en meer.
Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol liedjes, gesprek en meer. Het is een programma van Pieter Beekmans, Piet Snijders, Tivian Engel, Dagmar Pluijm en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in het belang van het overleven van lokale cultuur. Wekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Ankie Keultjes is zaterdag 16 mei om 20.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: Www.facebook.com/bunkergemert/.

Foto's:


0