Kult-Uur met Timo van Lierop

GEMERT – Timo van Lierop staat op zaterdag 9 mei op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden gasten, onder het genot van koffie, het hemd van het lijf gevraagd. Met tussendoor livemuziek en meer.

Timo van Lierop uit Aarle-Rixtel staat bij velen bekend als het gezicht van de retrorockers van MOOON. Met MOOON maakt de muzikant bluesgaragerock met een authentieke sixties-sound, maar naast MOOON heeft hij ook andere projecten. Zo is hij ook onderdeel van Alice D. And The Wild Flowers, waarmee hij ‘psychedelic grooves baby’ maakt. Zaterdag is de muzikale duizendpoot solo te vinden op ons podium, waar we zijn groovymuziek gaan meemaken.

Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol liedjes, gesprek en meer. Het is een programma van Pieter Beekmans, Piet Snijders, Tivian Engel, Dagmar Pluijm en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in het belang van het overleven van lokale cultuur. Wekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Timo van Lierop is zaterdag 9 mei om 20.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: Www.facebook.com/bunkergemert/

Timo van Lierop (Foto: Josanne van der Heijden).

Foto's:


0