Kult-Uur met Wilbert Kivits

GEMERT – Wilbert Kivits staat op zaterdag 30 mei op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden gasten, onder het genot van koffie, het hemd van het lijf gevraagd, met tussendoor livemuziek.

Gemertenaar Wilbert Kivits is een bekend figuur in de regio. Is het niet vanwege zijn pianolessen, dan is het wel wegens theaterduo Stenzel & Kivits, waarmee hij al ruim twintig jaar een combinatie van klassieke (piano)muziek en komedie naar theaters in binnen- en buitenland brengt. Wilbert is een geweldige pianist die afgestudeerd is in jazz en popmuziek aan het Maastrichts Conservatorium. Zelf heeft hij een brede muzikale belangstelling die varieert van pop, jazz en wereldmuziek tot en met klassiek. Wat hij zaterdag ten gehore zal brengen, kan dus van alles zijn. Laat je verrassen en tune in. Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol liedjes, gesprek en meer. Het is een programma van Tivian Engel, Dagmar Pluijm, Piet Snijders, Pieter Beekmans en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in belang van het overleven van lokale cultuur. Wekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Wilbert Kivits is zaterdag 30 mei om 20.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: www.facebook.com/bunkergemert/.

Foto's:


0
 1. Ich darf höflichst bitten, umgehend einen Bildnachweis anzubringen. Die Verwendung unserer Bilder ist ungefragt nicht erlaubt – erst Recht nicht ohne (c)-Hinweis ( “www.Kleines-Fest.de” )

  I kindly ask that you immediately attach a photo credit. The use of our pictures is not permitted without being asked – especially not without (c) notice ( “www.Kleines-Fest.de” )

  Ik verzoek u vriendelijk onmiddellijk een fotokrediet bij te voegen. Het gebruik van onze foto’s is niet toegestaan ​​zonder daarom te worden gevraagd – vooral niet zonder (c) kennisgeving ( “www.Kleines-Fest.de” )

  • Gemerts Nieuwsblad zegt:

   Geehrter herr Kuster

   Die organization van Kult-Uur, Jugendverrein De Bunker hat das Bild zusammen mit ein Pressebericht nach uns geschickt. Wilbert is damit einverstanden. Bitte verwenden sie sich zum OJC De Bunker, Sint Annastraat 60 5421 KC Gemert, 0492355442 oder informiere beim Wilbert.