Kult-Uur met Xtort

GEMERT – Xtort staat op zaterdag 23 mei op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden gasten, onder het genot van koffie, het hemd van het lijf gevraagd. Met tussendoor livemuziek en meer.

Zaterdag staat Xtort op de gastenlijst, het muzikale project van onze Piet Snijders. Naast muzikant is hij programmeur bij diverse podia, is hij betrokken bij Kult-Uur en heeft hij meerdere initiatieven, zoals Wave Invasion, opgezet. Zaterdag staat hij even niet achter de knoppen, maar op het podium om de kijkers te verrassen met zijn muziek die sterk wegheeft van genres zoals industrial en elektronica. De boodschap van zijn muziek is vaak geen feest, maar dansen mag altijd.
Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol liedjes, gesprek en meer. Het is een programma van Pieter Beekmans, Piet Snijders, Tivian Engel, Dagmar Pluijm en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in het belang van het overleven van lokale cultuur. Wekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Xtort is zaterdag 23 mei om 20.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: www.facebook.com/bunkergemert/.

Foto's:


0