Samen voor altijd

Het is woensdagavond 6 mei en bijna zeven uur. Normaal ben ik niet zo van het volgen van programma’s, maar deze Mark Rutte maak me misschien blij show, wel.
Ik zit klaar…
Wat gaat er komen? De cijfers gaan de goede kant op, nog altijd verliezen we helaas veel mensen. Maar het lijkt ‘beter’ te gaan. Beter dan dat het was. Maar hoe was het eigenlijk? Hoe was alles ervoor? Deze tussenperiode lijkt ons af te leiden en anderzijds zijn we meer dan ooit samen. Hoe dan ook, ik dwaal af. Mark Rutte, maak me gek! Ik kijk ernaar uit om weer te mogen werken, warmte voor de ander door te geven, verpakt tussen mijn handen en massageolie. Een fijn gesprek of wat dan ook. De afgelopen weken was ik wekelijks wel alleen te vinden in mijn praktijk. Ik betrapte me erop, te ruiken aan de geur van de olie, aan de producten die ik gebruik. En te genieten van alles wat er wel was in mijn praktijk.
De kriebels komen nu toch wel steeds meer, waar gaan we samen naartoe. Wat wordt onze nieuwe werkelijkheid. De kinderen mogen alweer langzaamaan naar school, zwemles gaat weer door, sporten voor de kinderen start op. Maar ik? Mag ik weer af en toe even werken… Even zijn waar ik soms het allerliefste ben. En yes, jaaaaaa, het is lang geleden dat ik zo’n heerlijke adrenaline door mijn lichaam voelde. Bevrijdend, onwerkelijk, verhoogde hartslag en een stralende lach. Ja, ik mag weer werken. Geen moeten, maar mogen. Mensen blij maken, er voor ze zijn en ze even alles laten vergeten. Dankjewel.
We zijn er zeker nog niet, maar we gaan de goede kant op. Waar we naartoe gaan? Dat weet niemand. Waar we zijn dat ervaren we iedere dag. Een ding hoop ik wel, dat we voor altijd dichter bij elkaar zijn…. Samen.

Hannelore

Foto's:


0