Boerenbondsmuseum Gemert gaat weer open

GEMERT – Vanaf 1 juni opent het Boerenbondsmuseum in Gemert de deuren weer: “We zijn heel erg blij dat we jullie weer kunnen ontvangen in het museum.”

Achter de schermen wordt alles voorbereid om dit op een veilige en prettige manier te doen. Om daar met elkaar voor te zorgen, zijn een aantal richtlijnen opgesteld. Deze gelden voor iedereen die het museum bezoekt. Deze maatregelen zijn terug te lezen op de website van het Boerenbondsmuseum. Het Boerenbondsmuseum volgt altijd de richtlijnen van RIVM en overheid. Alle bezoekers dienen hun bezoek vooraf telefonisch te reserveren. Dit geldt ook voor jaarkaarthouders en vrijwilligers die het museum komen bezoeken. Telefonisch reserveren kan via (0492) 36 64 44. Bij reservering wordt gevraagd of er sprake is van coronaklachten (klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts). In het algemeen geldt het devies om bij twijfel of aanwezigheid van symptomen van een coronabesmetting thuis! te blijven,
Het museum is op 1 juni van 13.00 tot 17.00 uur geopend. In de diverse gebouwen worden demonstraties van ambachten getoond. De geplande themazondagen zijn voorlopig geannuleerd. Wanneer de mogelijkheden er weer zijn, wordt het aangepaste programma op de website van het museum, www.boerenbondsmuseum.nl, gepubliceerd.

Foto's:


0