Zomerlidmaatschap GLTV

GEMERT – Bij GLTV bestaat de mogelijkheid zowel voor junioren als voor senioren om in de maanden juni, juli en augustus zomerlid te worden. Dit is een ideale manier om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met tennis of om tennis weer op te pakken.

Er zijn in Nederland veel sporten die in de zomermaanden stil liggen, zoals voetbal en hockey. Deze sporters willen graag in de zomer buitensporten. Door het coronavirus is er weinig mogelijkheid geweest om te sporten en tennis is bij uitstek een zomersport.
Het zomerlidmaatschap is een compact lidmaatschap, dat de mogelijkheid biedt om gedurende de zomermaanden iets nieuws te leren en gezond en fit te blijven.
Het zomerlidmaatschap eindigt automatisch op 1 september. Een tennisracket wordt tegen betaling van een geringe borg beschikbaar gesteld. Belangstellenden vinden op www.gltv.nl meer informatie over het abonnement, de kosten en het online inschrijfformulier.

Foto's:


0