Aidan & The Wild in De Bunker Gemert

GEMERT – Het was even wennen, afgelopen donderdag, toen De Bunker in Gemert de deuren weer opende. In klein gezelschap werden alle activiteiten weer opgestart. Deze week krijgt die reeks een vervolg, met een optreden van Aidan & The Wild op donderdag 11 juni.

Aidan is het alter ego van de Eindhovense singer-songwriter Diederik van den Brand. Hij is een van de meest talentvolle songwriters van Brabant met ontelbare show, radio-airplay en streams op zijn naam. Grote helden als Ben Howard, John Butler en the Tallest Man On Earth laten een onmiskenbare voetafdruk achter op de muziek van deze topartiest uit de eigen regio. Op donderdag 11 juni treedt hij op in de Tuney Thursday reeks van De Bunker. De deuren gaan open om 20:00 uur en de entree bedraagt € 5,- . Vanwege de corona-maatregelen is reserveren verplicht (poppodiumdebunker@gmail.com).
Zaterdag 13 juni is er geen programma, maar doet De Bunker wel om 20.00 uur de deuren open om vaste gasten de kans te geven een praatje te maken en ideeën op te doen voor een zomerprogrammering, want die komt er voor de thuisblijvers.

Foto's:


0