Ab Groen nieuwe bestuurder GOO

GEMERT-BAKEL – Ab Groen is per 1 juni door de Raad van Toezicht benoemd tot bestuurder van GOO samen voor opvang en onderwijs. Interim bestuurder Bert Otten blijft tot 1 juli aan de organisatie verbonden om een goede overdacht te waarborgen.

Ab Groen is 57 jaar, woonachtig in ’s-Hertogenbosch en een ervaren bestuurder. Hij heeft in voorgaande functies (o.a. stafdirecteur Wageningen UR en voorzitter van het College van Bestuur van Helicon Opleidingen) een betekenisvolle rol vervuld en de positie van de organisatie versterkt als bruggenbouwer tussen het onderwijs en de omgeving. De Raad van Toezicht laat weten er alle vertrouwen in te hebben dat met de benoeming van Ab Groen de juiste persoon gevonden is die de ingezette koers van GOO, samen met de medewerkers, verder kan uitbouwen en vormgeven.Stichting GOO biedt opvang en onderwijs geïntegreerd aan voor ruim 5000 kinderen in de gemeenten Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek.

Foto's:


0