De Wieken gaat weer open

GEMERT – Al weken krijgt Speeltuin de Wieken vragen van kinderen wanneer ze mogen komen spelen. Gelukkig voor hen is iedereen vanaf 1 juli weer welkom om te komen spelen aan de Valeriusstraat.

Vanwege de corona-crisis hebben de mensen van Speeltuin de Wieken wat langer moeten wachten om iedereen te verwelkomen. Maar ze hebben hun maatregelen genomen en zich goed voorbereid. Bij binnenkomst krijgt iedereen een kaartje, wat ook weer ingeleverd moet worden als men weer naar huis gaat. Zo is gegarandeerd dat er niet met meer dan 100 personen in de speeltuin zijn. Zitplaatsen staan verspreid over de speeltuin en ook voor een goede hygiƫne wordt gezorgd. De voorlopige openingstijden vanaf 1 juli zijn iedere woensdag en vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Wellicht worden de openingstijden in de vakantie verruimd. Dat wordt gepubliceerd op de website en Facebook-pagina.Tevens is Speeltuin de Wieken nog op zoek naar toezichthouders. Iedereen vanaf 14 jaar kan zich aanmelden op info@dewiekengemert.nl of in de speeltuin.

Foto's:


0