In de Biechtstoel: Amanda Remmington en Erik van Liempt

GEMERT – ‘My Precious’ Deze twee in adoratie uitgesproken woorden door het wezen Gollum – hij was écht in de ban van de ring – markeren de komst van Amanda Remmington en Erik van Liempt uit Boekel naar het Kruiseind in Gemert. Functionele kunst, dát is het sleutelwoord voor de winkel die zij openen. Zij beantwoorden samen de bekende vragen.

Geloof je?

We geloven in een groter geheel, noem het een allesomvattende energie of iets dergelijks. We zijn ervan overtuigd dat alles daarbinnen gebeurt met een reden, zo ook dat we elkaar nu tien jaar geleden zijn tegengekomen en elkaar hebben gestimuleerd tot het bewandelen van nieuwe paden.
Amanda heeft zich in die tijd ontwikkeld tot gerenommeerd tattoo artiest (My Precious Ink) maar ook in andere kunstvormen en Erik staat met het openen van de nieuwe winkel voor een carrièreswitch vanuit het bedrijfsleven. Samen willen we mensen een beetje betekenis maar vooral een fijn gevoel geven met onze “artcrafted” Originals.

Wat is je grootste deugd?

Zonder enige twijfel onze dochter Marley van vier jaar oud inmiddels; ze is een hele lieve, sociale en enthousiaste jongedame met een sterke eigen mening, en kan niet wachten om mee te helpen in de winkel.

Wat is je grootste zonde?

Erik: dit had ik vijf jaar eerder moeten doen! Iets met gevoel en verstand…
Amanda, met een knipoog: ik doe niet aan zonden…

Wat koester je het meest?

Dan is dat toch wel heel cliché (maar daarom ook zo waar); ons gezinsleven met onze dierbaren, de winkel is ook echt onze gezamenlijke winkel waarbij Amanda de producten “maakt” en Erik merendeels het aanspreekpunt in de winkel zal zijn. We zijn heel blij dat we deze stap hebben mogen maken.

Wat stuit je het meest tegen de borst?

Naar een andere kamer in huis lopen en je “in vredesnaam” afvragen wat je ook alweer ging doen! Daar heeft iedereen wel eens last van, toch? En verder vooroordelen en onrechtvaardigheid. Weet je, ‘met één vinger naar de ander wijzen zijn er meteen drie naar jezelf’, dat beseffen we maar al te goed, we proberen elke dag weer verdraagzaam te zijn!

Waar kun je heimelijk van genieten?

Zonder twijfel het “foute uur” op Q-music. En ook ons dagelijks ochtendriedeltje paardenmest scheppen in de wei op onze boerderij, even “lekker” het hoofd legen en fijn buiten bezig zijn.

Van wie kun je nog wat leren?

Zeker van “Opa” Harry (de Visser) van Limpt, Hij heeft jarenlang Gemert voorzien van verse frieten en zijn beroemde zelfgemaakte nasi- & bamiballen, iedereen wist daardoor de weg naar zijn cafetaria te vinden. We hopen dat we wat dat betreft waardige opvolgers zullen zijn en dat de mensen net zo “smullen” van onze zelfgemaakte Originals!

Achter welke deur zou je wel eens een kijkje willen nemen?

Eigenlijk geen deuren in het bijzonder of het zou de volgende moeten zijn nu we er eentje hebben gesloten; we zijn vooral heel benieuwd wat de toekomst ons nog meer gaat brengen.

Met wie zou je wel eens een weesgegroetje willen bidden?

Dan toch wel onze overleden dierbaren, zij herinneren ons eraan dat niets vanzelfsprekend is en klein geluk het grootste goed.

Heb je verder nog iets op te biechten?

Jazeker! Onze deur is reeds geopend van woensdag t/m zaterdag.

Foto's:


0