Kangoeroeklup MKV Milheeze

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste kangoeroeklup van dit seizoen. Als warming-up deden de meisjes kat en muis en slinger tikkertje.

Daarna gingen ze 4 op een rij spelen. De meisjes maakten twee teams en streden met verschillende spelletjes tegen elkaar. Zodra je als team klaar was met het spel mocht je een fiche spelen. Uiteindelijk ging team roze er met de winst vandoor. De meiden sloten de ochtend af met een lekkere lollie! Wat hebben de trainsters een leuk jaar gehad met deze gezellige groep meiden! Met trots kan MKV vertellen dat er komend seizoen weer een nieuw F teampje gaat starten. De andere teams van MKV trainen nog even door. Is er iemand die graag wil aansluiten bij een korfbaltraining neem dan contact op met het bestuur of kijk voor meer informatie op www.mkvmilheeze.nl.

Foto's:


0