Kinderbingo Ripsoever

GEMERT – Na de succesvolle online thuisbingo heeft Buurtvereniging Ripsoever speciaal voor hun jonge leden een gezellige kinderbingo georganiseerd. Onder het genot van ranja en een versnapering zaten de jonge leden klaar voor de kinderbingo die speciaal voor hen was georganiseerd. In verband met de wisselende weersverwachting was er gekozen om de kinderbingo onder een gezamenlijke carport te houden. Ongeduldig zaten de jonge leden klaar op hun meegebrachte picknickkleed voor de kinderbingo die van start ging onder leiding van de vaste bingomaster. Er werden diverse rondes gespeeld met uiteraard prijzen van lokale ondernemers. De jonge leden waren tijdens de bingo zeer fanatiek en konden tussendoor even stoom af te blazen tijdens een pauze.Het bestuur kijkt terug op wederom een gezellige middag waarbij haar jonge leden zich uitstekend hebben vermaakt met deze activiteit. Een fotocompilatie van de kinderbingo treft u aan op facebook.com/ripsoever.

Jonge leden nemen deel aan de kinderbingo.

Foto's:


0