Kult-Uur met Koen Sieben 

GEMERT – Koen Sieben staat maandag 8 juni op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op anderhalve meter afstand worden gasten, onder het genot van koffie, het hemd van het lijf gevraagd. Met tussendoor livemuziek en meer. 

Voor het eerst op de maandagavond, maar dit keer hebben we niemand minder dan Koen Sieben te gast! De gitarist speelt onder anderen in Cooking John, een bluesrockband. Maar bluesrock is niet het enige dat Sieben bezighoudt. Voor de lol maakt hij verschillende soorten elektronische muziek en dit jaar heeft hij een carnavalsnummer gemaakt. Zaterdag komt Koen ons, naast wat nummers van Cooking John, verrassen met fingerstyle klassiekers van artiesten zoals Tommy Emmanuel.

Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol liedjes, gesprek en meer. Het is een programma van Pieter Beekmans,Tivian Engel, Martin Goossens, Dagmar Pluijm en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in het belang van het overleven van lokale cultuur. Wekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Koen Sieben is maandag 8 juni om 20.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: Www.facebook.com/bunkergemert/

Foto's:


K