Kult-Uur met Lucy Paul

GEMERT – Lucy Paul staat maandag 15 juni op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden gasten, onder het genot van koffie, het hemd van het lijf gevraagd. Met tussendoor livemuziek en meer.

Lucy Paul is de artiestennaam van de uit De Mortel afkomstige Marloes Pierik-Bekx. Deze jonge, muzikale dame studeerde aan Rock City Institute in Eindhoven en schrijft al meer dan tien jaar eigen songs. Als sinds ze op haar vijftiende de talentenwedstrijd 24Caraats won, weet ze met haar stem het publiek te overtuigen. Ze wordt beïnvloed door artiesten als The Common Linnets, Amy MacDonald en Fleetwood Mac. Verwacht innemende popsongs beïnvloed door de hedendaagse country en folkmuziek.

Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol liedjes, gesprek en meer. Het is een programma van Pieter Beekmans,Tivian Engel, Martin Goossens, Dagmar Pluijm en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in het belang van het overleven van lokale cultuur. Wekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Lucy Paul is maandag 15 juni om 20.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: Www.facebook.com/bunkergemert/

Foto's:


0