Laura en Mark zondag bij ZDF Fernsehgarten

GEMERT – De Gemertse zangeres Laura van den Elzen treedt zondag met partner Mark Hoffmann op bij ZDF Fernsehgarten. Deze populaire muziekshow bereikt een miljoenenpubliek. De uitzending op ZDF( ‘Duitsland 2’) begint om 11.50 uur.

Afgelopen week is de nieuwe single van Laura & Mark uitgekomen, Laura van den Elzen won de tweede prijs bij het populaire Deutschland sucht den Superstar met een miljoenen publiek in Duitsland , Oostenrijk en Zwitserland. Mark Hoffmann werd vierde in deze show.
Samen hebben ze een nieuwe Duitstalige single “K├Ânige der Welt” uitgebracht een combinatie van Schlager, Country en Duitse pop.

Een paar maanden geleden zijn Laura en Mark begonnen met het wekelijks online delen van hun muziek. De songs zijn oa te zien oa op de Facebook van Laura van den Elzen , of op het YouTube kanaal van Laura & Mark. De nieuwe single is ook op alle verkoopkanalen te streamen of te downloaden.

Foto's:


0