Ook bij Bakelleien alles anders

BAKEL – Dit jaar is alles anders. Dat geldt ook voor de organisatie van dorpsquiz Bakelleien.

“Wij gaan er nog steeds vanuit dat we dit jaar een dorpsquiz voor jullie kunnen organiseren. De vragen zijn al bijna klaar en op 1 juli zullen we de inschrijvingen openen”, meldt de organisatie. “We houden uiteraard rekening met de adviezen van het RIVM en de overheid. Even om jullie daarover bij te praten. Mocht na jullie inschrijving blijken dat de dorpsquiz dit jaar niet door kan gaan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Indien de regel blijft gelden dat je 1,5 meter afstand moet houden van elkaar kan de dorpsquiz niet doorgaan. De feestavond kan wellicht niet doorgaan, we zullen dan de prijsuitreiking op een andere manier invullen. We hopen heel erg dat de quiz door kan gaan. We gunnen jullie namelijk allemaal een leuke en gezellige avond.”

Foto's:


0