Secret Summer Session met Angie Flare

GEMERT – Voor het eerst in maanden heeft De Bunker in Gemert weer een volledig programma. Naast de wekelijks livestream op maandag staan voor donderdag, vrijdag en zaterdag leuke activiteiten op het programma, allemaal veilig en op anderhalve meter afstand.

Donderdag 25 juni geeaft de Eindhovense stadsdichter en singer-songwriter Iris Penning een Tuney Thursday concert. Penning maakt poëtische pop. In augustus 2019 won ze de Belgische Nekka-wedstrijd. Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op theaterfestivals en bij poppodia door heel Nederland en België. Ze deelde het podium met Spinvis en bracht drie platen uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia. Ze is een echte doe-het-zelver, die bijvoorbeeld haar eigen merchandise-tassen met de hand naait en bedrukt, en een lettertype maakte van haar handschrift. De Bunker gaat donderdag open om 20.00 uur en wegens de corona-maatregelen is reservering verplicht. Er is plaats voor maximaal 30 man. Een kaartje kost € 5,-.
Op vrijdag 26 juni brengt de Vinyl Club weer de beste muziek van het beste medium. Gast-dj’s nemen het publiek mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Mensen die ook een keer willen draaien of hun favoriete plaat willen laten horen zijn van harte welkom. Daarnaast zijn er prijzen te winnen in de mini-popquiz. De Bunker is vrijdag geopend van 20.00 tot 02.00 uur. De toegang is gratis, maar reserveren is nodig.
Op zaterdag 27 juni is de eerste Secret Summer Session. Angie Flare is de eerste gast op deze concertreeks, waarbij wekelijks de beste songwriters en folkies van de regio een kleine intieme show geven. Angie Flare trapt af met fijne country en countypop van Gemertse bodem. De show begint om 21.30 uur en de entree bedraagt € 4,-. Uiteraard is ook zaterdag reserveren verplicht.

Foto's:


0