Shirtsponsor mix-team TV De Mortel

DE MORTEL – Het mix-team van TV De Mortel speelt al vele jaren de voor- en najaarscompetitie van de KNLTB. Door het coronavirus is de gehele voorjaarscompetitie dit jaar komen te vervallen. Maar met enkele aanpassingen gaat in september de najaarscompetitie weer van start.

JVG Diensten uit De Mortel heeft ervoor gezorgd dat het mix-team de komende jaren kan tennissen in mooie nieuwe shirts. Met een opvallend logo op voor- en achterzijde moeten de komende tegenstanders verslagen worden. Eigenaar Joris van Gerwen geeft zijn bedrijf op deze wijze de komende jaren graag een sportieve uitstraling. Het spreekt voor zich dat de leden van het mix-team dankbaar zijn voor de sponsoring. Zij hopen nog vele jaren met deze naam op het shirt vele wedstrijden te mogen winnen. Foto: Mix-team TV De Mortel, v.l.n.r.: Tom v. Gerwen, Rosita v. Oosterwijk, Mark v.d. Steen, Jolanda Slits, Arnoud Slits, Marlies v. Gerwen, Mark v.d. Velden en shirtsponsor Joris van Gerwen.

Foto's:


0