Tuney Thursday met Mannen met Baarden

GEMERT – De Bunker in Gemert heeft weer een vol weekendprogramma, met deze week louter lokale artiesten op het podium.

Donderdag 2 juli staat Mannen met Baarden op het Bunker-podium. Mannen met Baarden bestaat uit twee generaties muzikanten die elkaar hebben gevonden in hun (voor)liefde voor rootsmuziek. Bart van Asten (Tinkers Drinkers Dreamers) en Martijn Kuijten (Autumnsun & Op zoek naar Johan) hebben beide hun sporen in de folkscene verdiend en spelen samen klassiekers van onder andere Leadbelly, Woody Guthrie, Hank Williams, Johnny Cash en zelfs Gerard van Maasakkers. Wegens de coronamaatregelen is een reservering via poppodiumdebunker@gmail.com gewenst. Er is een maximum van 30 plaatsen à € 5,-. De Bunker gaat om 20.00 uur open.
Vrijdag 3 juli vindt Team Unlimited plaats, een inloop voor iedereen onder de 18 die graag sociale contacten maakt, een kaartje legt, een pijltje gooit, of een spel wil doen. Dit alles gebeurt onder begeleiding, maar is vooral supergezellig. Als jongeren moeilijk onder de mensen komen, zijn ouders uitgenodigd even samen binnen te lopen. Team Unlimited duurt van 19.00 tot 22.00 uur en de toegang is gratis.
Zaterdag 4 juli is weer de volgende Secret Summer Session, ditmaal met Vlin Jo als gast. Tijdens de Secret Summer Sessions geven de beste songwriters en folkies van de regio een kleine intieme shows, met mooi weer buiten op het terras. Vlin Jo is het alter ego van de Gemertse Linda van der Horst. Ze is misschien het beste te omschrijven als een eigentijdse hippie, wars van trends en eigenzinnig. Ze maakt zelf liedjes in het Nederlands en vult dat af en toe aan met een Engelse cover. Het is showtime vanaf 21.30 uur. Voor de entree gaat de pet rond, met een gevraagde inleg van minimaal € 4,-. Reserveren is gewenst en kan via poppodiumdebunker@gmail.com. (Foto: Adri van Daal)

Foto's:


0