Young Leader krijgt tweede deelcertificaat

GEMERT-BAKEL – Tivian Engel is alweer de tweede deelnemer aan Young Leaders die het tweede deelcertificaat krijgt dit jaar. Team Jongerenwerk Gemert-Bakel is erg trots op deze prestatie.

In januari presenteerde Tivian Engel haar plan voor een radioshow en podcast. Dat lijkt lastig in deze periode, maar de corona-maatereglen bieden ook de kans om met live-streams aan de gang te gaan. Tivian stond mede aan de basis van de wekelijkse live-stream vanuit de Bunker. Met Kult-Uur brengen Tivian en de redactieleden Dagmar Pluijm en Pieter Beekmans wekelijks een culturele talkshow met live muziek. Deze talkshow vindt iedere maandag vanaf 20.00 uur plaats in De Bunker en is door iedereen live te volgen op facebook.com/bunkergemert. Jongeren die ook graag willen deelnemen aan Young Leaders of meer informatie over dit project willen krijgen kunnen mailen naar naar piet.snijders@levgroep.nl.

Foto's:


0