2 Pauwer de zomer tegemoet

GEMERT – Velen van ons halen opgelucht adem nu we ons weer wat vrijer kunnen bewegen en hopelijk een mooie zomer tegemoet gaan. De afgelopen tijd bracht moeilijke momenten en zeker ook waardevolle momenten.

Zo gingen we bij ons in de praktijk meer naar buiten en combineerden we ondersteuningsactiviteiten met wandeling en spel in de buitenlucht. De scholen gaven online les wat veel kinderen heel fijn vonden; minder prikkels en zelf kunnen bepalen wanneer en hoe je te werk kon gaan.
De situatie heeft ook een keerzijde; hoe nu weer in te voegen in de groep en het programma op school? Hopelijk gaan de scholen hier in het nieuwe schooljaar wat mee doen!? Om die rust vast te kunnen houden en om te kunnen gaan met overprikkeling, is onze training Mindfulness voor kinderen heel ondersteunend, ontspannend en bovenal heel gezellig om te doen. Een hele andere ervaring: kinderen moeilijk uit bed te krijgen, steeds van de beeldschermen moeten houden, ruzies om het schoolwerk gedaan te krijgen. Dit alles combineren met huishouden en thuiswerk; geen fijne sfeer. Het heeft impact, wat ook in de komende tijd tot uiting kan komen in het niet of niet goed verwerken van emoties.Voor het reguleren van emoties, om kunnen gaan met faalangst en de kracht in jezelf weer ontdekken hebben wij trajecten op maat.

Foto's:


0