Boerenbondsmuseum Gemert draait door

GEMERT – Veel kermissen gaan helaas niet door, maar de mallemolen bij het Boerenbondsmuseum in Gemert draait door.

Want de hele zomervakantie zijn de nostalgische mallemolen en ouderwets leuke luchtschommels op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Tussen 13.00 tot 17.00 uur op deze dagen kunnen kinderen, en ouders of opa’s en oma’s die zich weer even kind willen voelen, een ritje maken. Naast de normale entreeprijzen hoeft voor deze attracties niet extra betaald te worden.
Tijdens de zomervakantie worden ook geregeld allerlei demonstraties gegeven en ambachten getoond. Ook zijn de gebouwen van het museum gewoon geopend.
De velden en akkers van het Boerenbondsmuseum staan er weer prachtig bij. Diverse gewassen staan op dit moment volledig in bloei. Een wandeling langs deze velden en akkers naar de veldkapel van de Heilige Gerlachus is de moeite waard.
Het museum heeft alle benodigde maatregelen getroffen om iedereen een prettig en veilig museumbezoek te bieden werken. Ondanks de versoepelingen blijft het voorlopig nodig, dat alle bezoekers hun bezoek vooraf, bij voorkeur, telefonisch reserveren via (0492) 36 64 44.
Bij reservering wordt gevraagd of er sprake is van coronaklachten zijn (zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts). De richtlijnen van RIVM en overheid zijn leidend.
Meer informatie, de agenda en actuele openingstijden staan op www.boerenbondsmuseum.nl en de Facebook-pagina. (Foto: Jo van Es/ RJ Foto Video)

Foto's:


0