Inschrijvingen Bakelleien geopend

BAKEL – Vanaf nu is het mogelijk om jouw team in te schrijven voor de dorpsquiz Bakelleien op 31 oktober. Je kunt je team, maximaal 15 personen, inschrijven via de website van de Stem van Bakel.

Wel vraagt de organisatie extra aandacht voor een aantal nieuwe regels in het reglement. Iedereen die mee doet aan de dorpsquiz mag géén klachten hebben die kunnen wijzen op corona. Deze klachten zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid. Bij klachten doe je dus niet mee om jezelf maar vooral ook een ander niet in gevaar te brengen. Denk aan voldoende ruimte voor alle deelnemers en handhaaf de 1,5 meter-samenleving op de deelname-locatie. Indien de dorpsquiz niet door kan gaan vanwege het coronavirus zal het inschrijfgeld worden teruggestort. Prijsuitreiking en feestavond zijn nog onder voorbehoud.

Ondanks bovenstaande extra maatregelen hoopt de organisatie toch weer een mooie avond te kunnen organiseren. De vragen zullen weer origineel en afwisselend zijn. Behalve algemene kennis komen er natuurlijk ook weer typische Bakelse vragen in de quiz. Inschrijven kan via http://www.destemvanbakel.nl/bakelleien/inschrijven/. Foto: De Groot van de Auerschoot was in 2018 de laatste winnaar van de Bakelse dorpsquiz.

Foto's:


0