Kult-Uur met Mare & Stone

GEMERT – Mare & Stone staan maandag 6 juli op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden gasten, onder het genot van koffie, het hemd van het lijf gevraagd, met tussendoor livemuziek.

Mare & Stone is een muzikaal folkduo bestaande uit Mare van Soelen en Stone Louter. Samen spelen ze ook in de band Real Bastards. Daar zal het tweetal maandag wat eigen liedjes van spelen, maar ook een aantal covers en traditionals. Stone speelt gitaar en zingt, Mare ook, maar zij neemt eveneens een aantal partijen op de doedelzak voor haar rekening. Laat je verrassen en tune in!
Kult-Uur is een muzikale talkshow van een uur vol liedjes, gesprek en meer. Het is een programma van Tivian Engel, Dagmar Pluijm, Martin Goossens, Pieter Beekmans en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in belang van het overleven van lokale cultuur. Wekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Mare & Stone is maandag 6 juli om 20.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: www.facebook.com/bunkergemert/.

Foto's:


0