Evrin in De Bunker Gemert

GEMERT – De zomer is volop begonnen. Normaal gesproken zouden de deuren van de Bunker dan sluiten, maar in deze tijd hopen de vrijwilligers wat troost te kunnen brengen in de vorm van muziek. De Bunker zal een beperkte zomerprogrammering draaien voor de thuisblijvers.

Donderdag 16 juli geeft Ramblin’ Dog een Tuney Thursday concert. Het spelen van blues en roots met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de vier illustere heren van Ramblin’ Dog. Momenteel brengen ze hun debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een breed publiek aan zich te binden. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, en hun nominatie voor de Dutch Blues Awards in 2019, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese blues- en roots-scene. Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues- en roots-artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. De vier heren hebben een uitgebreide muzikale ervaring die je terug hoort in hun mix van gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde songs. Wegens de corona-maatregelen is reservering gewenst. Er zijn maximaal 30 plaatsen à € 5,- beschikbaar.
De Secret Summer Session van zaterdag 18 juli wordt gegeven door Evrin, het project van Gemertenaar Riny Raijmakers en zangeres Eefje Terschegget. Hun muziek laat zich omschrijven als een mix van country, Americana en jazz. Een Ep (Back to Amsterdam) en een full lenght album (Be Still) hebben ze op hun naam staan maar je moet het echt live meemaken voor de volle experience. De entree bedraagt € 4,- en reserveren via poppodiumdebunker@gmail.com is noodzakelijk.

Verwacht

23 juli: Jonkers en Kersten; 25 juli: Zebra zet m neer; Zomerprogrammering in augustus; door de corona-crisis kunnen veel mensen niet op vakantie. Om enig vertier te kunnen bieden, organiseert De Bunker op de zaterdagen in augustus de fijnste luisterconcerten.

Foto's:


0