Wandel jij dit jaar de Alternatieve Vierdaagse?

REGIO – Zonder corona had deze week de Vierdaagse van Nijmegen op de agenda gestaan. Het Gemerts Nieuwsblad heeft de traditie om op de laatste dag de wandelhelden uit het verspreidingsgebied van de krant op de foto te zetten. Dat kan dit jaar niet. Om toch een beetje het vierdaagsegevoel te ervaren, doen veel wandelaars individueel mee aan de Alternatieve Vierdaagse. Wij zijn benieuwd of jij hieraan meedoet en waar en wanneer je meewandelt. Laat het ons weten via redactie@gemertsnieuwsblad.nl en stuur gerust een leuke wandelfoto (liggend in jpg) als bijlage mee, want dan kunnen we ook in de krant het Vierdaagsegevoel levend houden.

Foto: Archieffoto Gemerts Nieuwsblad

 

 

 

  1. Kees van Oosterwijk wandelt de alternatieve vierdaagse. In 4 dagen ruim 100km. Het mooie van deze alternatieve tocht is dat je ook een alternatieve pauze plek ontdekt. Voor Kees een vertrouwde plek het Boerenbondsmuseum in Gemert. Zie foto