Win met je zomerfoto in het Gemerts Nieuwsblad

GEMERT-BAKEL – Ga je dichtbij of verder weg op vakantie? Of blijf je deze zomer thuis om te klussen of om te barbecueën in de eigen achtertuin? Wat je ook van plan bent, het levert vast leuke plaatjes op. Die leveren gegarandeerd een mooie herinnering, maar misschien ook een bonus op. Door je mooiste, gekste of verrassende zomermoment vast te leggen maak je kans op mooie prijzen. ElectroWorldWim v.d. Broek stelt een AirmateVentilatorop statief beschikbaar, Enorm Graat een waardebon van 50 euro, Karwei Gemert een Bosch accu-schroefmachine en KOKS een lunch voor twee personen. In de weken 30 tot en met 33 kiezen we elke week een winnaar. Deelname is gratis. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de weekprijs is jouw zomerfoto voor aanstaande zondag, 2 augustus (week 32) of 9 augustus (week 33) mailen naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl als losse bijlage in het bestandsformaat jpeg. Vergeet niet om daarbij je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden.

Winnaar van week 31

Mila van Duijnhoven(5) uit Gemert zorgt thuis tijdens de verbouwing voor het vakantiegevoel: ‘Mama kijk het is net een ijsjeskraam, wie lust er eentje?’.

Eefje van Wetten is samen met Ries, Mats (8) en Tjeu (5) op avontuur gegaan: “Deze week hebben we met onze ouders een geweldige overnachting gehad in een boomhut, midden in een wildlifeparkin België. We keken uit op de vallei, waar allerlei dieren in het wild leven. ‘s Nachts hoorden we het huilen van de wolven en gebrul van de herten. De volgende ochtend werden we zo wakker.”

Elke Dekkers is net terug van een vakantie aan het meer van Annecyin Frankrijk: “Dit is de zonsondergang bij het meer. Zo mooi. De laatste parapenter van die dag ging net naar beneden. Zelf heb ik dit ook gedaan, een unieke ervaring.”

“Op vakantie in Nederland kwamen we deze bijzondere boom tegen”, schrijft Marcel Sleegers uit Gemert.

Luuk Saes(14) is ook trots op zijn woonplaats Gemert als hij in een sloep op de AldeFaenenin Friesland vaart.

Aranka Vermeulen uit Gemert-Bakel geniet van de bloemen en hommels in haar achtertuin.


‘Hoe mooi is Nederland?” schrijft de familie Van de Weijer uit Milheeze bij deze foto.

 

De dochters van Cindy van Schijndel uit Gemert vermaken zich ook thuis prima: “Onze meiden maken onze kippen tam in de vakantie. We laten ze met ons mee eten zelfs.”

Gerard van Leuken ging op safe deze vakantie: ” Omdat een echte nog net iets te gevaarlijk is, kiezen de kinderen om veilig samen op de waterscooter te gaan in Katwijk aan Zee.”

Foto's:


GCAALMEEM

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.