Win met jouw zomerfoto in het Gemerts Nieuwsblad

GEMERT-BAKEL – Ga je dichtbij of verder weg op vakantie? Of blijf je deze zomer thuis om te klussen of om te barbecueën in de eigen achtertuin? Wat je ook van plan bent, het levert vast leuke plaatjes op.  Die leveren gegarandeerd een mooie herinnering, maar misschien ook een bonus op. Door je mooiste, gekste of verassende zomermoment vast te leggen maak je kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Electro World Wim v.d. Broek, Enorm Graat en Karwei Gemert. In de weken 30 tot en met 33 kiezen we elke week een winnaar. 

Deelname is gratis. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de weekprijs is jouw zomerfoto voor aanstaande zondag 19 juli (week 30), 26 juli (week 31), 2 augustus (week 32) of 9 augustus (week 33) mailen naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl als losse bijlage in het bestandsformaat jpeg. Vergeet niet om daarbij je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden.

 

 

 

Foto's:


0